Panzióba csakis üvegszálas dézsafürdő javallott
fehér dió oktogon dézsafürdő

Panzióba csakis üvegszálas dézsafürdő javallott

Mondhatnám, hogy brit tudósok bebizonyították, hogy panzióba csakis üvegszálas fürdődézsát ajánlanak, de ők 2020 körül mással vannak elfoglalva. Később én fogom ezt alátámasztani, de most tegyünk egy kitérőt.

Azt viszont lehet vizsgálták,  hogy a világot a szeretet és a gondoskodás működteti. Ezért is boldogabbak azok az emberek, akik tudnak valakiről gondoskodni. Legyen az kutya, macska, a párjuk, a gyerekük, vagy akár a saját vendégeik.

Valószínű a panzió tulajdonosok így vannak ezzel. Ők is szeretnének gondoskodni a vendégeikről és a fizetés mellett az is nagyon fontos, hogy a vendégek mennyire érezték jól magukat, amíg náluk töltötték a szabadidejüket.

Képzeljünk el két szituációt:

 – a vendég fizet, de idegesen távozik. Látszik, hogy nem volt megelégedve a szállással és a szolgáltatásokkal.

 – A vendég fizet és közben áradozik, hogy mennyire nagyszerűen érezte magát a szálláshelyünkön és már alig várja, hogy elmesélje otthon az ismerőseinek és megint újra jöhessen hozzánk nyaralni.

Szóval igazából nem csak a pénzért csináljuk, hanem mert szeretnénk az emberekről gondoskodni és szeretnénk, ha jól éreznék magukat. Akit az első eset hidegen hagy, az nem való panziósnak.

De minek üvegszálas fürdődézsa?

fürdődézsa jobbos kályhával

A vendég szereti, ha megkülönböztetve érzi magát. Szereti a figyelmet, kényelmet és a higiéniát.

Üvegszálas fürdődézsáinkat könnyű üzemeltetni, gazdaságos, kevés víz feltölti (mivel az ülések alatt nincs víz), ezért gyorsan cserélhető, tisztán tartható és felfűthető. (Kb 1.2-1.4 köbméter víz kell bele).

További érvek, amik az üvegszálas fürdődézsa mellett döntenek:

A napi jó hír, hogy a Tiszafüred-i Potyka apartman minket választott és ők most már üvegszálas dézsafürdővel kényeztetik a vendégeiket. Úgy, hogy ha Tiszafüreden szeretnétek nyaralni és egy jót fürdődézsázni, akkor keressétek őket. Kedvesek, aranyosak, épp olyanok, mint Te, kedves Olvasó.

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?