Miért vesznek az emberek dézsafürdőt?
oktogon dézsafürdő

Miért vesznek az emberek dézsafürdőt?

Sokan nem értik... mi ez a dézsázós hóbort?

Például a szomszédom sem érti. Nézi, hogy jönnek a dézsafürdők raktárra, mennek tovább, viszik a wellness élményt, ő meg csak pislákol, hogy tényleg van olyan ember, aki ezt megvásárolja? 

“Ez hülyeség kérem”, ahogy Besenyő Pista bácsi mondaná. Ül az ember a forró vízben, ázik mindene, közben iszogat, meg beszélget és közben lazul, meg ásványokkal teli só áramlik a testébe. “Hát ez hülyeség kérem”. Vagy mégsem?

Hiszen így kezdjük a Föld-i életünket, 9 hónapig lebegtünk a testmeleg vízben súlytalanul.

 Ez olyan, mintha visszaérkeznénk az anyaméhbe.

üvegszálas dézsafürdő

Megkérdeztem a dézsavásárlóinkat... ők miért?

galaxy szürke dézsafürdő

Első és várható válasz az volt, hogy vendégház miatt és a vendégek örömére, szolgáltatás bővítése miatt. Az biztos, hogy a szezont ki lehet tolni egy üvegszálas dézsafürdővel. Erről írtunk is régebb, hogy panzióba csakis üvegszálas dézsafürdő javallott.

További válaszok voltak, hogy sós víz jótékony hatása miatt, legjobb ár-érték arányú medence és négyévszakos megoldás a fürdőzésre.

Lazulás, beszélgetés, nem kell wellness szállodába utazni, nem kell közösködni, sorban állni, éjjel is lehet fürdőzni.

Mert csak befűtök és máris jól érzem magam és a családom is. Egészségügyi problémára is hivatkoztak, derék fájdalom. Énidő, lazulás, családos program.

Nem utolsó sorban dézsa tulajdonosnak lenni egy kaszt, mivel bizony, nem akárkinek van otthon az udvarában egy privát wellness.

És miért üvegszálas dézsafürdőt?

Sok féle anyag van a piacon, mindenki a sajátját dicséri. Mi tudjuk, hogy a legjobb anyagból készítjük és mi tartalmat is adunk hozzá a 10 éves garanciával a dézsatestre, hogy nem fog eltörni, vagy elrepedni. 

A dézsafürdő test anyagokról itt írunk: akrill vagy üvegszál

Olyan “receptből” készítjük a dézsatestet, amilyen anyagból készülnek a yachtok, vagy szélkerekek. Ez az anyag jól bírja az időjárás viszontagságokat, UV-t és hőmérséklet különbségeket.

Még fontos kérdés a kályha anyaga is. Bírnia kell a sósvizet, hideget, meleget.

A felfűtésről itt írtunk: dézsafürdő felfűtése külső kályhával

visszajelzések dézsafürdőzésről

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy találjon egy (vagy több) hobbit magának, tűzzön ki célokat és dobja fel a szürke hétköznapokat.

Mert “az életet boldogságra játszák”. És amikor beleülsz a dézsába, a gondok a dézsán kívül maradnak.

Ezért is dézsázom én.

Barátsággal,

Farkas László

Vélemény, hozzászólás?