Tamás megmentette a házasságát egy dézsafürdővel… micsoda?

Tamás megmentette a házasságát egy dézsafürdővel… micsoda?

Egy házasságot megmenteni nem olyan könnyű dolog. Az évek során sokminden halmozódik a kapcsolatban és aztán egyszercsak borul a bili… De Tamáséknál nem a bili borult ki, hanem a dézsa lett tele vízzel. És ennek mi köze a házasság megmentéséhez? Na de kezdjük a legelején…

Egy dézsavásárlás nem úgy működik, mintha beugranál tejért a boltba. Itt sok időt beszélgetünk az érdeklődővel, hogy számára releváns tanácsot tudjunk adni a dézsahasználattal kapcsolatban. Ilyenkor ha megvan a kémia, akkor előfordul, hogy barátság alakul ki köztem és a vásárló között. Igy történt ez Tamással is, kb. másfél éve indult a barátságunk, amikor felhívott, hogy venne egy dézsafürdőt. Meglátogatott személyesen és már elsőre nagyon szimpatikus volt, habár nem volt tele életörömmel, inkább lógatta az orrát.

barátság dézsafürdős mém

Azt mondta elege van most a munkából, meg a hétköznapokból (azt hiszem kiégett – szerk. megj.) és keres valami kikapcsolódási lehetőséget, hogy kilépjen a komfortzónából. Igy jutott el hozzám, hogy szeretne egy dézsát az udvarára. Végülis mi baj lehet? Max nem ússza meg szárazon 🙂

Azóta többször beszéltünk telefonon és egyre többször tértünk el a dézsafürdőzés témától, egyre többet tudtunk meg egymás családjáról és hétköznapi életéről. Érdeklődéssel hallgattam őt, sokat hülyéskedtünk, viccelődtünk, szóval jól elvoltunk. Összességében optimista, vígkedélyű, jó humorú embert ismertem meg benne és mindig örültem, ha láttam, hogy ő hív telefonon, tudtam, hogy feldobjuk egymás napját valami humorral. 

Pár napja meglátogatott, olyan ürüggyel, hogy elfogyott a dézsafürdő sója. Kifejezetten jókedve volt, mikor találkoztunk megölelt és azt mondta, képzeljem el, hogy pár napja jött rá, hogy ő nekem köszönheti, hogy meg tudta menteni a házasságát.

Gondoltam, na ez mit ivott, én a feleségét egyszer láttam, amikor telepítettük a dézsát, azon kívül sokat hülyéskedtünk, hogy így a nők, meg úgy a feleségek, de én semmilyen házassági tanácsot nem adtam neki.

Azt mondja, hogy bizony, amikor másfél éve a dézsát vásárolta, akkor nagyon pengeélen táncolt a házasságuk. El voltak távolodva egymástól, nem nagyon beszélgettek, csak haladtak a szürke hétköznapok és egyre csak távolodtak egymástól, annyira, hogy úgy éltek otthon, mint két idegen.

Aztán mikor bekerült a dézsa az udvarukra, először a felesége nem szerette volna kipróbálni. Tamás először áthívta pár barátját és eltöltött pár kellemes estét a dézsában. Egy idő után a felesége is jelezte, hogy egye fene, megnézi, hogy mi ez az úri huncutság.

Onnantól kezdve akarva, akaratlanul elindult a kapcsolatuk a lejtőn… viszont felfele haladva 🙂 

A dézsában elég nehéz nyomkodni a telefont, így elkezdtek egymással minőségi időt tölteni együtt és figyeltek egymásra. Újra egymásra találtak.

Hetente megismételték a dézsázást és rájöttek, hogy nagyon sok közös témájuk van és szeretnek beszélgetni. Is.

Nagyon örültem a történetének és gondoltam megosztom veletek 🙂

Töltsetek minőségi időt együtt a barátokkal és családtagokkal.

Egy dézsa nem biztos, hogy megmenti a házasságodat, viszont kezdetnek nem rossz, ahogy a fenti példa mutatja.

Barátsággal,

Farkas László

Vélemény, hozzászólás?